Assistent-manager / onderzoeksmedewerker MRI

Het Spinoza Centrum (SC) is een gezamenlijke scanfaciliteit, onderzoekscentrum en research hub van de Koninklijke Nederlandse Academie van Wetenschappen (KNAW), Vrije Universiteit Amsterdam (VU) en Amsterdam Universitair Medische Centra (AUMC) – locaties AMC en VUmc. In het SC-gebouw bevinden zich 3T en 7T whole-body Philips MRI-scanners die voornamelijk gebruikt worden voor onderzoeksdoeleinden. Er zijn vanuit de verschillende academische instituten meer dan 400 studenten, promovendi, onderzoekers en clinici betrokken bij het SC, zowel vanuit het Nederlands Herseninstituut, de faculteit Psychologie van de VU, als van de afdelingen Radiologie, Neurologie en Psychiatrie van de AUMC. Het Spinoza Centre biedt een stimulerende wetenschappelijke omgeving.

Wegens het vertrek van de huidige medewerker zoeken we een assistent-manager/onderzoeksmedewerker MRI.

Wat ga je doen?

Je bent eerste contactpersoon van het SC en verantwoordelijk voor het begeleiden van nieuwe en lopende projecten, het opleiden van onderzoekers en assistenten in het gebruik van MRI en het waarborgen van een veilige werkomgeving rond de MRI-scanners. Daarnaast heb je een algemene ondersteunende rol in het centrum zoals de verantwoordelijkheid voor bestellingen, het beheer van experimentele opstellingen en het bijhouden van administratie. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid, uitgebreide mogelijkheden tot opleiding en een zelfstandige functie waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling.

Kortom: een veelzijdige en verantwoordelijke baan op het gebied van bedrijfsvoering en beeldvormende wetenschap!

Wie ben jij?

Je bent in staat om snel en zelfstandig te schakelen tussen diverse werkzaamheden en diversiteit aan aandachtsgebieden. Daarbij ben je je in staat constructief samen te werken met een klein maar hecht team van SC.

Wat is je profiel?

  • Een afgeronde relevante opleiding op HBO+ niveau.
  • Ervaring met MRI.
  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel in het Engels als in het Nederlands.
  • Affiniteit met een academische omgeving is een pre.

Wat bieden we je?

Het betreft een dienstverband van één jaar (24-38 uur per week). Bij goed functioneren behoort verlenging tot de mogelijkheden.
Afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring ligt het bruto maandsalaris bij een fulltime dienstverband tussen €2.710,- en €3.619,- (salarisschaal 8 CAO Nederlandse Universiteiten), exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering.

Naast de reiskosten ontvang je een fiscale woon-en werkverkeer regeling, pensioenvoorziening (70% betaald door de werkgever), flexibele werktijden, 30 dagen verlof bij fulltime dienstverband, wekelijkse borrels en mogelijkheden tot bijwonen van (inter)nationale conferenties.

Waar zijn wij?

Het Spinoza Centre for Neuroimaging is gevestigd op het AMC-terrein; Meibergdreef 75, 1105 BK Amsterdam

Solliciteren?

Voor vragen naar aanleiding van de vacature kunt u contact opnemen met Diederick Stoffers, operations & facility manager,

U kunt uw motivatiebrief en curriculum vitae in pdf uiterlijk tot 11 Maart 2022 sturen aan de afdeling P&O van het Nederlands Herseninstituut ter attentie van mevr. A. Bouman (), onder vermelding van “onderzoeksmedewerker Spinoza Centre”. De startdatum kan in overleg bepaald worden, onze voorkeur gaat uit naar 1 Mei 2022.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 17 maart 2022. Wil je deze datum vrijhouden in je agenda?

Wij streven naar een personeelsbestand dat in o.a. leeftijd, geslacht, seksuele voorkeur en culturele achtergrond de diversiteit in de samenleving weerspiegelt. Wij stellen het dan ook zeer op prijs als kandidaten solliciteren die de diversiteit van ons team kunnen vergroten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Share